INDIASE DANSSCHOOL

 

Den Haag | Almere | Arnhem o.l.v. Shayenne Ramlal

Ind!kala Dance Company

Bharata Natyam, Semi Classic, Indo-Contemporary 
Jazz, Ballet, Bolly-Hop, Bollywood & Yoga.

Danslessen op meerdere locaties:

Den Haag | Almere | Arnhem

Ind!kala Dance Company neemt je op een professionele wijze mee naar een swingende wereld van de Indiase Dans met een brede basis, van Bharata Natyam tot modern Bollywood. Een nieuwe wereld binnenstappen vol liefde en passie. Een moment waarbij wij je meenemen met plezierige emoties en bewegingen naar een andere dimensie. Dans is een manier om in beweging te blijven en zorgt ervoor dat lichaam en geest met elkaar in harmonie komen. Ervaar het en laat uw gevoel spreken.

Danslessen is voor een ieder vanaf 5 jaar en voor Multi-Culti Nederland. Ind!kala Dance Company heeft een Multicultureel leerlingenbestand en met onze activiteiten willen wij een weerspiegeling zijn van de Nederlandse multiculturele samenleving.

Dansstijlen: Bharata Natyam, Semi-klassiek, Indo-Comtemporary, Jazz, Ballet, Bolly-Hop, Bollywood & YogaIn de les wordt er op gepaste manier gewerkt aan de conditie en optimale dansbeleving met de volgende elementen:

*         Danshouding & Technieken

*         Uiting van gevoelens

*         Handgebaren (Mudra)

*         Mimiek (Abhinaya)

*         Gebruik van de ruimte

*         Coordinatie in verschillende bewegingen

Inschrijving: http://indikala.webs.com/inschrijving-contact

GelrePas in Arnhem | Westervoort | Duiven

Dansles wordt door de Gemeenten: Arnhem, Westervoort & Duiven ondersteunt met de GelrePas. Zij stimuleren een ieder met een minimum inkomen, deel te nemen aan sport en beweging. Heeft u nog geen pas? Ga snel naar uw gemeente en vraag het aan.


Voordelen GelrePas:

* tot 18 jaar gratis

* 18 jaar en ouder vaste bijdrage per jaar

Jeugdcultuurfonds ondersteunt u met gratis lessen

Het Jeugdcultuurfonds wil financiële drempels weghalen en zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid geven om mee te doen aan muziek-, dans-, toneellessen en andere kunstzinnige lesactiviteiten. 


Het Jeugdcultuurfonds Arnhem werkt daartoe samen met de GelrePas. Arnhemse kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep van 4 tot 18 jaar uit minimagezinnen die géén aanspraak kunnen maken op de GelrePas kunnen via een zgn. intermediair een beroep doen op het Jeugdcultuurfonds Arnhem (www.jeugdcultuurfonds.nl/arnhem). 


Het Jeugdcultuurfonds werkt op landelijke niveau. U kunt vanuit alle Indikala locaties een aanvraag indienen.  Een leerkracht, docent, jeugd- en jongeren werker, maatschappelijk werker en arts kunnen als intermediair optreden …” Meer info:   www.jeugdcultuurfonds.nl

 

Welcome

Recent Videos

1095 views - 0 comments
962 views - 0 comments
1128 views - 0 comments
1311 views - 0 comments

Upcoming Events

Newest Members